Τεχνικά Θέματα /

Σχετικά με τις τεχνολογίες των προιόντων που εμπορευόμαστε

Wide dynamic range (WDR)

Η λειτουργία Wide dynamic range (WDR) αναφέρεται στο χαρακτηριστικό ενός συστήματος εικόνας να καταγράφει περισσότερες λεπτομέρειες εικόνας αναφορικά με τα επίπεδα φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου.

Με την λειτουργία αυτή είναι δυνατή η καταγραφή εικόνας σε χώρους όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποσότητα φωτισμού για παράδειγμα όταν η κάμερα είναι στραμμένη προς μία εξωτερική πόρτα ή παράθυρο.

Αν δεν υπάρχει η λειτουργία WDR τότε θα έχουμε σωστό φωτισμό στο δωμάτιο αλλά υπερβολικό φωτισμό στην ανοιχτή πόρτα αν πάλι ρυθμίσουμε την κάμερα να έχει σωστή εικόνα στην πόρτα θα είναι σκοτεινό το υπόλοιπο δωμάτιο.

Χρησιμοποιώντας μία κάμερα με λειτουργία WDR υπάρχει ισορροπία στα επίπεδα φωτισμού. Δείτε και το παράδειγμα στο παρακάτω video της Hikvision

Καλέστε μας τώρα στο 2251047133 για προγραμματισμό επίσκεψης τεχνικού.

Συμπίεση δεδομένων H.264+

Με την διαρκή απαίτηση για αύξηση της ανάλυσης εικόνας σε Megapixel παρουσιάζεται το πρόβλημα το μέγεθος των αρχείων καταγραφής να γίνεται πολύ μεγάλο και έτσι να μην είναι εύκολη η μεταφορά , η εγγραφή στον σκληρό δίσκο και η επεξεργασία από την CPU του καταγραφικού.

Βασισμένη στον υπάρχοντα codec συμπίεσης Η.264 η Hikvision ανάλυσε και βελτίωσε τα χαρακτηριστικά του δημιουργώντας τον Η.264+ πετυχαίνοντας σημαντική μείωση του απαιτούμενου bandwidth και του χώρου που καταλαμβάνουν τα αρχεία στον δίσκο του καταγραφικού.

Διατηρώντας συμβατότητα με τις συσκευές που λειτουργούν με τον παλαιότερο codec H.264 και μέχρι να ενσωματωθεί από όλους τους κατασκευαστές ο νέος H.265 η καλύτερη λύση για αναλύσεις που φτάνουν τα 4Κ είναι ο H.264+ από την Hikvision

Hikvision Video Analytics

Με την λειτουργία Video Analytics οι κάμερες της Hikvision μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά με το σύστημα ασφαλείας που διαθέτετε ή επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Ενεργοποιώντας την δυνατότητα ελέγχου line crossing πετυχαίνουμε περιμετρική προστασία με επιλογή αποστολής email, ενεργοποίησης προβολέων , ή ενεργοποίησης σειρήνας κάθε φορά που κάποιος εισέρχεται μέσα στην προστατευόμενη περιοχή.

Η επιχείρηση μας έχει την τεχνογνωσία για την υλοποίηση τέτοιων λύσεων με σκοπό να σας προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια για προστασία κάθε χώρου.

Hikvision Turbo HD Solutions

Απολαύστε TURBO επιδόσεις όχι μόνο στο αυτοκίνητο σας αλλά και στα νέα καταγραφικά της Hikvision! Με την νέα τεχνολογία Turbo HD 3.0 η Hikvision προωθεί τα συστήματα καταγραφής εικόνας, τα καταγραφικά και τις κάμερες σε νέες επιδόσεις που φτάνουν έως τα 5 Megapixel.

Χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση αλλά με νέο αλγόριθμο συμπίεσης εικόνας H264+ πετυχαίνει μείωση του απαιτούμενου bandwidth και 50%, μείωση του απαιτούμενου χώρου στον σκληρό δίσκο και αύξηση της συνολικής ανάλυσης εικόνας έως τα 4Κ.

Καλέστε μας τώρα για να δείτε τα μοναδικά χαρακτηριστικά των νέων καταγραφικών Turbo HD της Hikvision.