Τεχνικά Θέματα

Η σωστή ασφάλεια ξεκινάει από την περιμετρική προστασία.

Για να εξασφαλίσουμε την σωστή προφύλαξη από ένα σύστημα ασφαλείας είναι απαραίτητο να προηγηθεί μελέτη των χώρων που θα καλύψουμε και να καθορίσουμε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για κάθε έναν από αυτούς.

Η καλύτερη προσέγγιση είναι αυτή που συνδυάζει περιμετρική προστασία σε συνδυασμό με ασφάλιση του εσωτερικού του κτηρίου. Λαμβάνοντας υπ' όψη ότι κάθε κακόβουλη ενέργεια θα ξεκινήσει από εισβολή στον περιβάλλοντα χώρο πρέπει να περιορίσουμε την παραμονή εκεί.

Αυτό σημαίνει ότι χωρίς να δυσκολεύουμε τις καθημερινές εργασίες των επισκεπτών ή των ενοίκων σ ένα επαγγελματικό κτήριο ή σπίτι θα πρέπει να εμποδίσουμε την παρουσία εκεί μετά από κάποια ώρα ή την κίνηση σε μη προκαθορισμένη διαδρομή.

Με την χρήση των κατάλληλων αισθητήριων και συσκευών πρόσβασης (access control) μπορούμε να χαράξουμε μία επιτρεπόμενη διαδρομή ή να απαγορέψουμε την πρόσβαση εντελώς. Για παράδειγμα είναι δυνατό να επιτρέπουμε την είσοδο - έξοδο από έναν επαγγελματικό χώρο κατά τις ώρες λειτουργίας αλλά να απαγορέψουμε την κίνηση στην περίμετρο τις βραδινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα.

Αντίστοιχα σ ένα σπίτι μπορούμε να επιτρέψουμε την παραμονή στην αυλή όταν το επιθυμεί η οικογένεια αλλά κατά την διάρκεια της νύχτας να εξασφαλίσουμε ότι κανείς δεν θα μπορεί να κινηθεί εκεί χωρίς να υπάρξει σήμανση παραβίασης.

Συνδυάζοντας τις νέας τεχνολογίας κάμερες με ανάλυση δεδομένων (video analytics) με ένα αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας και τις γνώσεις του τεχνικού εγκαταστάτη της εταιρίας μας πολλαπλασιάζουμε τις επιλογές μας για αξιόπιστη και απροβλημάτιστη προστασία.

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ!

Ενημερώστε τους φίλους σας και συγγενείς για τις συμβουλές καλύτερης ασφάλειας που μπορούν να βρουν στο site μας www.lesvosalarm.gr ή στην σελίδα μας στο facebook.

Καλέστε τώρα στο 22510 47133 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Μυτιλήνη Αρίωνος 16 για προγραμματισμό ενημέρωσης για τις λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ , ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Επιλέξτε την εικόνα για να δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση

Εξαρτήματα και αισθητήρια κάλυψης:

Κάμερες εξωτερικού χώρου με video analytics

Ανιχνευτές κίνησης υπερύθρης τεχνολογίας

Ανιχνευτές κίνησης διπλής τεχνολογίας (υπέρυθρο και μικροκύματα)

Δέσμες φωτός (beams) διπλής ή τετραπλής ανίχνευσης

Μαγνητικές επαφές για πόρτες ή παράθυρα

Πληκτρολόγια access control σε συνδυασμό με μαγνητικές κλειδαριές

Μαγνητικές κάρτες RFID για έλεγχο πρόσβασης

Ανιχνευτές δακτυλικών αποτυπωμάτων

Καλέστε στο 22510 47133 για να προγραμματίσουμε επίσκεψη τεχνικού στον χώρο σας για πλήρη μελέτη συστήματος ασφαλείας και καταγραφής εικόνας!