Τεχνικά Θέματα

Πρόληψη κακόβουλων ενεργειών με την χρήση καμερών υψηλής ανάλυσης και Video Analytics

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας των συστημάτων συναγερμού και την δυνατότητα ενοποίησης τους με τα μηχανήματα παρακολούθησης εικόνας γίνεται ευκολότερη χρήση τους σαν μεθόδων πρόληψης.

Οι νέες υψηλής ανάλυσης κάμερες High Definition συνοδεύονται από λογισμικό ανάλυσης συμπεριφοράς (video analytics) δίνοντας μας την δυνατότητα να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις μέσω email ή push notifications σε υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο όταν ανιχνεύσουν κίνηση, όταν τοποθετηθεί ένα εμπόδιο μπροστά τους ή αν κοπεί το καλώδιο σύνδεσης τους με το καταγραφικό.

Επίσης είναι εύκολο να ορίσουμε το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα επιτρέπεται ή θα απαγορεύεται η κίνηση σε συγκεκριμένη περιοχή έτσι ώστε το έξυπνο λογισμικό να αποφασίζει αν θα μας στείλει ειδοποίηση ή όχι.

Με αυτόν τον τρόπο κατά το ωράριο λειτουργίας μίας επιχείρησης θα υπάρχει καταγραφή αλλά δεν θα στέλνεται κάποια ειδοποίηση ενώ κατά τις ώρες που η επιχείρηση δεν λειτουργεί αν υπάρξει κίνηση η ειδοποίηση θα είναι άμεση και θα περιλαμβάνει και φωτογραφίες από όλες τις κάμερες του συστήματος.

Έτσι θα γνωρίζουμε για την είσοδο κάποιου στον ιδιωτικό περιβάλλοντα χώρο της επιχείρησης μας ή του σπιτιού μας είτε αυτό είναι υπαίθριο γκαράζ ή κήπος πριν ακόμη ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και θα κρίνουμε πώς θα αντιδράσουμε.

Ο τρόπος αντίδρασης μπορεί περιλαμβάνει την ενεργοποίηση της σειρήνας του συστήματος ασφαλείας, την ενεργοποίηση προ ηχογραφημένου μηνύματος ζητώντας την άμεση έξοδο από τον χώρο, η και ομιλίας από το κινητό μας μέσω μεγαφωνικού συστήματος ανακοινώσεων στον χώρο.

Είναι φανερό ότι η εγκατάσταση των παραπάνω μηχανημάτων και η πλήρης εκμετάλλευση των δυνατοτήτων τους μπορεί να γίνει μόνο από άρτια εκπαιδευμένο και αδειούχο τεχνικό συστημάτων ασφαλείας.

Καλέστε στο 22510 47133 για προγραμματισμό επίσκεψης στον χώρο σας για να προτείνουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε χρήσιμα νέα, συμβουλές και ιδέες σχετικά με τα συστήματα ασφαλείας και καταγραφής εικόνας

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ , ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Επιλέξτε την εικόνα για να δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση

Εξαρτήματα και αισθητήρια κάλυψης:

Κάμερες εξωτερικού χώρου με video analytics

Ανιχνευτές κίνησης υπερύθρης τεχνολογίας

Ανιχνευτές κίνησης διπλής τεχνολογίας (υπέρυθρο και μικροκύματα)

Δέσμες φωτός (beams) διπλής ή τετραπλής ανίχνευσης

Μαγνητικές επαφές για πόρτες ή παράθυρα

Πληκτρολόγια access control σε συνδυασμό με μαγνητικές κλειδαριές

Μαγνητικές κάρτες RFID για έλεγχο πρόσβασης

Ανιχνευτές δακτυλικών αποτυπωμάτων

Καλέστε στο 22510 47133 για να προγραμματίσουμε επίσκεψη τεχνικού στον χώρο σας για πλήρη μελέτη συστήματος ασφαλείας και καταγραφής εικόνας!