Ασύρματο σύστημα συναγερμού

Ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού με πολλές δυνατότητες και λειτουργίες

Το ολοκληρωμένο σύστημα ασύρματου συναγερμού διαθέτει πληκτρολόγιο αφής για τους προγραμματισμούς λειτουργίας και τις αναφορές κατάστασης, ασύρματα τηλεχειριστήρια για την όπλιση - αφόπλιση και ενεργοποίηση πανικού, ενσωματωμένη σειρήνα 110dB, μπαταρία για λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος , τηλεφωνητή για σύνδεση με κέντρο λήψεως σημάτων ή ειδοποίηση στο κινητό σας τηλέφωνο και Ελληνικές φωνητικές αναφορές.

Δυνατότητα Χειρισμού μέσω γραμμής τηλεφώνου

Αν φύγετε από τον χώρο και ξεχάσετε να οπλίσετε το σύστημα μπορείτε να το κάνετε με μία τηλεφωνική κλήση στην μονάδα και με την χρήση προσωπικού κωδικού.

Σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού μπορείτε να καλέσετε την μονάδα από το τηλέφωνο σας και με την χρήση προσωπικού κωδικού να ακούσετε τι συμβαίνει στον χώρο ή να μιλήσετε προς τον χώρο.

Περιμετρική όπλιση

Έχει την δυνατότητα περιμετρικής όπλισης έτσι ώστε να είναι δυνατή η παραμονή στον χώρο και να ενεργοποιηθούν μόνο οι ανιχνευτές που ελέγχουν εξωτερική παραβίαση. Όταν φεύγετε από τον χώρο επιλέγετε την ολική όπλιση έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος σε όλο το κτήριο όπου υπάρχουν ανιχνευτές

Περιεχόμενα συσκευασίας

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται : Η κεντρική μονάδα με ενσωματωμένη σειρήνα και μπαταρία , 2 τηλεχειριστήρια, 1 ασύρματο radar , 1 ασύρματη επαφή. Στην τιμή δέν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της εγκατάστασης.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ , ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Επιλέξτε την εικόνα για να δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση

Μοναδικά χαρακτηριστικά σε πολύ οικονομική τιμή ιδανικός για προστασία σε γραφεία ή οικίες

Διαθέτει 8 ενσύρματες και 32 ασύρματες ζώνες

Δυνατότητα σύνδεσης ασύρματων επαφών , ασύρματων radar, ασύρματων ανιχνευτών καπνού.

Ενσωματωμένος τηλεφωνητής για σύνδεση με κέντρο λήψεως σημάτων ή για ειδοποίηση στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω τηλεφωνικής κλήσης.

Πλήρης χειρισμός του συστήματος από μακριά μέσω τηλεφώνου και προσωπικού κωδικού.

Σας ειδοποιεί σε περίπτωση που γίνει διακοπή ρεύματος στον φυλασσόμενο χώρο.

Ακρόαση και ομιλία προς τον χώρο που είναι τοποθετημένη η μονάδα

Ενσωματωμένη πιεζοηλεκτρική σειρήνα 110dB.

Μπαταρία backup 1000 mAh για λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Δυνατότητα σύνδεσης με ασύρματη εξωτερική σειρήνα.

Στην τιμή δέν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση

Καλέστε στο 22510 47133 για να προγραμματίσουμε επίσκεψη τεχνικού στον χώρο σας για πλήρη μελέτη συστήματος ασφαλείας και καταγραφής εικόνας!