Τεχνικά Θέματα

Τα καταγραφικά της Hikvision προσφέρουν λύσεις για την ασφάλεια μεγάλων επαγγελματικών εκτάσεων και ξενοδοχείων.

Είσοδος

Ξεκινώντας από την είσοδο είναι δυνατή η αυτοματοποίηση της πόρτας εισόδου με ταυτόχρονη παρακολούθηση και λήψη φωτογραφιών των επισκεπτών και των πινακίδων κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που την χρησιμοποιούν.

Parking - Γκαράζ

Στον χώρο στάθμευσης έχουμε πλήρη εικόνα της πορείας οχημάτων και επιβατών για προστασία από βανδαλισμούς ή μικρό τρακαρίσματα.

Αποθήκες

Στους αποθηκευτικούς χώρους σε συνεργασία με σύστημα access control γνωρίζουμε ποιος έχει πρόσβαση εκεί αλλά και τι εργασίες έκανε κατά την παραμονή του.

Reception - Υποδοχή

Σημαντική είναι η λύση που προσφέρουμε για χώρους υποδοχής χρησιμοποιώντας κάμερες με μεγάλο δυναμικό εύρος (Wide Dynamic Range) εξαφανίζοντας το φαινόμενο να "τυφλώνεται" η κάμερα κατά τις ώρες υψηλής ηλιοφάνειας .

Γραφεία - Δωμάτια - Διάδρομοι

Στα γραφεία και μικρά δωμάτια χρησιμοποιώντας κάμερες με ευρυγώνιο φακό ή πανοραμικές καλύπτουμε και τον πιο "δύσκολο" χώρο αποδοτικά και οικονομικά.

Ολοκληρωμένες λύσεις - Security intergration

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την προστασία σας συνδυάζοντας κάμερες, έξυπνα καταγραφικά , συναγερμούς και access control. Μόνο κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά τα παραπάνω μπορεί να σας προσφέρει πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της επένδυσης σας.

Ενημερωθήτε εύκολα και γρήγορα

Καλέστε στο 22510 47133 ή χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας για να έρθετε σ επαφή μαζί μας. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε χρήσιμα νέα για την ασφάλεια σας.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ , ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Επαγγελματικοί χώροι και Ξενοδοχεία

Εξαρτήματα και αισθητήρια κάλυψης:

Κάμερες εξωτερικού χώρου με video analytics

Ανιχνευτές κίνησης υπερύθρης τεχνολογίας

Ανιχνευτές κίνησης διπλής τεχνολογίας (υπέρυθρο και μικροκύματα)

Δέσμες φωτός (beams) διπλής ή τετραπλής ανίχνευσης

Μαγνητικές επαφές για πόρτες ή παράθυρα

Πληκτρολόγια access control σε συνδυασμό με μαγνητικές κλειδαριές

Μαγνητικές κάρτες RFID για έλεγχο πρόσβασης

Ανιχνευτές δακτυλικών αποτυπωμάτων

Καλέστε στο 22510 47133 για να προγραμματίσουμε επίσκεψη τεχνικού στον χώρο σας για πλήρη μελέτη συστήματος ασφαλείας και καταγραφής εικόνας!