Συστήματα ασφαλείας Ασύρματα ή με καλώδια

Προστατεύστε τους ανθρώπους και την περιουσία σας με ένα σύστημα ασφαλείας εύκολο στην χρήση το οποίο θα λειτουργεί αξιόπιστα όλο το 24ωρο

Εξειδικευμένος μηχανικός της εταιρίας μας επισκέπτεται τον χώρο που θέλετε να ασφαλίσετε και αναλύοντας τις ιδιαιτερότητες του χώρου εγκατάστασης σχεδιάζει μία λύση ειδικά για εσάς!

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες συστημάτων ασφαλείας και προμηθευόμαστε προιόντα μόνο απο τις επίσημες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα

Συστήματα ασφαελίας Paradox με μοναδικά χαρακτηριστικά και υψηλή ποιότητα κατασκευής

Η σειρά Spectra προσφέρει έναν συνδυασμό καινοτόμων χαρακτηριστικών και προηγμένο πρωτόκολλο επικοινωνίας για τη δημιουργία ενός μοναδικού επεκτάσιμου συστήματος ασφαλείας. Μέσω του BUS επικοινωνίας, τα κέντρα Spectra μπορούν να επεκταθούν με τη χρήση ασύρματων και ενσύρματων modules και μέσω μίας ποικιλίας από περιφερειακά. Με την αξιόπιστη τεχνολογία επικοινωνίας, τα ευέλικτα και επεκτάσιμα χαρακτηριστικά, τα Spectra είναι ένα ιδανικό σύστημα ασφαλείας για κάθε οικιακή ή εμπορική κτιριακή εγκατάσταση που χρειάζεται έως και 32 ζώνες προστασίας.

Εφαρμογή Paradox STAY D

Η εφαρμογή StayD απλοποιεί τη ζωή σας και καθιστά το σύστημά σας ασφαλέστερο προστατεύοντας σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς να χρειαστεί ποτέ να αφοπλίσει το σύστημα – ακόμη και κατά την είσοδο σε μια οπλισμένη περιοχή. Το StayD ζει μαζί σας για να σας προστατεύει, ανά πάσα στιγμή, χωρίς να μείνετε απροστάτευτοι καμμία χρονική περίοδο, αφού με την λειτουργία αυτόματης επανόπλισης του συστήματος, δεν θα χρειαστεί εσείς να θυμηθείτε να το κάνετε.